sâmbătă, 8 septembrie 2012

Cum se editeaza o postare Facebook

Sunt multe motive pentru care un utilizator Facebook sa vrea sa modifice un mesaj publicat pe reteaua sociala. Cel mai simplu si primul care imi vine in minte este pentru a corecta o greseala scapata in postare. Facebook permite, cu anumite restrictii, modificarea unei postari deja publicate. Iata cum:

Puteti modifica mesaje cu imagini atasate (legende foto), dar nu si cele care contin numai text.


Facebook permite utilizatorilor sa modifice postarile deja publicate doar in cazul in care acestea au imagini atasate (sunt legende foto). Pentru a modifica acest tip de postarii, utilizatorii retelei sociale trebuie sa faca un click pe link-ul "Edit" de sub textul pe care doresc sa il modifice. Pot fi modificate mesaje cu imagini atasate, dar nu si cele care contin numai text.

Stergerea un link atasat unei postari Facebook


Pentru a elimina un link, treceti cu mouse-ul peste postare si faceti clic pe butonul "X" din coltul din dreapta sus. Link-ul atasat va fi eliminat.

Citeste si "Noi functionalitati Facebook: editarea comentariilor publicate si istoria modificarilor efectuate"



Editarea descrierii unui link dupa publicare


Din pacate, aceasta optiune nu este disponibila, cel putin in prezent în prezent. Facebook nu permite editarea descrierii unui link sau a ueni postari de tip text dupa publicare.
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: