Despre improvComm

Imi propun un blog pentru o comunicare mai eficienta intre organizatii si public. Articolele publicate aici vor trata teme de social media, marketing, relatii cu clientii, SEO, ORM (online reputation management), in general comunicare si internet.

Cred ca, pentru rezultate mai bune, trebuie cunoscute si aplicate bunele practici din SEO si SEM, web design si design pentru mobil, UX, social media, ORM, CRM, marketingul atractiei. Importanta este si cunoasterea celor mai recente informatii despre trafic, piata online, e-commerce, asteptarile consumatorilor.

Puteti sta la curent cu articolele publicate pe improvComm prin


Despre mine trebuie sa stiti ca lucrez in domeniu de aproximativ 9 ani. Ca formare am la baza studii de comunicare si relatii publice, filosofie si psihologie. Am inceput sa lucrez ca grafic designer, intai pentru print, apoi pe online. Am facut trecerea catre marketing, pentru ca apoi sa ma intorc in media online. In afara de "slujba de zi", imi face placere sa colaborez pe proiecte, in special cu ONGuri.

Cel mai important lucru de stiut despre mine este ca sunt indragostit de domeniul comunicarii!

Pentru a intra in contact cu mine puteti folosi profilurile blogului de pe retelele sociale, prezentate mai sus, pagina de contact improvComm sau profilurile mele personale:Sper ca articolele postate aici va sunt utile. Va astept la dialog!