vineri, 24 august 2012

YouTube va afisa mai multe reclame pe dispozitivele mobile

Reprezentantii YouTube au anuntat ca au implementat reclamele in-stream TrueView si pe dispozitivele mobile. Pentru utilizatori, acest lucru inseamna ca vor vedea mai multe reclame, dar ca vor putea sa sara peste ele daca doresc.

Reclamele True View permit utilizatorilor YouTube sa sara peste ele



Phil Farhi, product manager la YouTube, a anuntat pe blogul Google Mobile Ads ca au fost implementate reclamele True View si pentru dispozitivele mobile. “Am lansat mai multe formate de reclame pe YouTube pentru dispozitivele mobile in decursul anului trecut, pentru a ajuta companiile sa intre in contact cu publicul si creatorii de continut sa monetizeze vizualizarile provenite de pe dispozitive mobile. Acum ne extindem, prin lansarea reclamelor in-stream TrueView pentru mobile” a scris acesta.

Citeste si "YouTube, printre cele mai importante platforme pentru raspandirea stirilor"


TrueView, pentru cei nefamiliari cu acest format, sunt acele reclame care pornesc inainte de clip, dar care le permite utilizatorilor sa sara peste ele prin apasarea butonului "skip".  TrueView permite celor care cumpara publicitate sa plateasca doar pentru cazurile in care un utilizator a ales sa vada reclama pana la capat.

Conform Ad Age, 65% din reclamele YouTube care pornesc inaintea filmului permit utilizatorilor sa sara peste ele. Phil Farhi scrie pe blog ca “dand utilizatorilor posibilitatea de a alege sa vada sau nu o reclama duce la o experienta mai buna pentru ei, iar comunitatea YouTube (utilizatori, companii care cumpara publicitate si creatori de content) are de castigat. Cei care cumpara publicitate platesc doar atunci cand cineva alege sa vada reclama, deci bugetele lor le permit sa ajunga la mai multi oameni interesati de mesajul lor.”

Apple nu va mai integra aplicatia YouTube in iOS6


Apple a anuntat ca nu va mai integra aplicatia YouTube dezvoltata de companie in versiunea 6 a iOS. Utilizatorii iOS 6 vor putea sa vada in continuare filme pe YouTube prin intermediul mobisite-ului, iar Google lucreaza la lansarea unei aplicatii proprii pentru iOS. Cei care vor folosi aplicatia dezvoltata de Google vor trebui insa sa se obisnuiasca cu reclamele, deoarece aplicatia YouTube dezvoltata de Apple nu suporta afisarea reclamelor.

sursa: Social Times

Afla cum se blureaza fetele in filmele de pe YouTube!

Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: