sâmbătă, 25 august 2012

Facebook a lansat un redesign al mesajelor pentru ca acestea sa arate si sa se comporte ca un email

Facebook a anuntat ca a lansat un redesign al mesajelor pentru ca acestea sa arate ca si sa aiba functionalitatile unui email. Printre modificarile aduse se numara un layout in doua coloane si scurtaturi din tastatura.

Utilizatorii Facebook vor putea folosi scurtaturi din tastatura pentru a naviga mai usor in mesaje



Utilizatorii care acceseaza acum mesajele Facebook vad doua coloane. Prima contine mesajele recente, iar cea de-a doua conversatii individuale, asemanator cu navigarea in mesajele Facebook de pe aplicatia pentru iPad. Aceasta schimbare va permite un browse-ing mai rapid al mesajelor. Utilizatorii pot, de asemenea, sa caute un mesaj dupa numele expeditorului sau un cuvant cheie in orice moment. Layout-ul precedent permitea cautarea in cadrul mesajelor doar din fereastra principala (inbox) si cautarea in interiorul unui mesaj doar din fereastra in care era deschis mesajul.

Citeste si "Facebook verifica mesajele private ale utilizatorilor pentru convorbiri suspecte"


Facebook a anuntat ca, pentru a usura navigarea in cadrul mesajelor, va implementa mai multe scurtaturi din tastatura. In ce priveste functionalitatile anterioare, utilizatorii vor putea in continuare sa introduca fisiere multiple, imagini si emoticoane in interiorul mesajelor.

In momentul de fata, Facebook nu a lansat noul layout pentru toti utilizatorii. Implementarea acestui redesign se va face treptat.

sursa: Inside Facebook
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: