luni, 10 septembrie 2012

Dispozitivul Google Glass, promovat la New York Fashion Week

Google Glass s-a bucurat de o promovare la care publicul nu se astepta: supermodelele de la New York Fashion Week au defilat purtand dispozitivul Google aflat in faza de dezvoltare.

Promovare neasteptata pentru Google Glass: au fost purtati de fotomodelele de la New York Fashion Week



Modelele care au prezentat colectia primavara/vara 2013 a Dianei von Furstenberg au defilat pe podium purtand un accesoriu neobisnuit: dispozitivul Google Glass, aflat in faza de dezvoltare.

Google Glass este un dispozitiv de realitate augmentata, o pereche de ochelari cu functionalitati asemanatoare unui smartphone. Utilizatorii Google Glass vor putea cu ajutorul acestor ochelari sa faca poze, sa inregistreze video, sa verifice agenda si calendarul, sa-si citeasca mesajele si mail-urile, precum si multe alte lucruri.

Citeste si "Aria de acoperire a serviciului Google Fiber va fi extinsa"


Modele au avut pornita inregistrarea pe dispozitivele Google Glass. Imaginea de mai jos prezinta un cadru din inregistrarea facuta cu ajutorul ochlarilor de realitate augmentata.

Fotomodelele care au defilat la New York Fashion Week au inregistrat spectacolul prin dispozitivele Google Glass


Filmarea prezentari de moda de la New York Fashion Week va fi facuta publica pe pagina Google+ a DVF sub forma unui scurt film numit “DVF through Glass”, a anuntat un reprezentant al DVF.

sursa: Mashable
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: