marți, 4 septembrie 2012

Tabletele Windows 8 vor avea preinstalata aplicatia Bing | Video Preview

Windows 8 va fi lansat in curand pe piata, iar tabletele care vor rula sistemul de la Microsoft vor avea preinstalata aplicatia Bing. Pentru dispozitivele desktop nu se stie inca daca va fi lansata o aplicatie Bing similara. Filmul din articol prezinta aspectul si functionalitatea acestei aplicatii pentru cautare.

Aplicatia Bing pentru Windows 8 incanta prin design



Aplicatia Bing pentru Windows 8 este foarte rapida si cu un design care incanta atat prin functionalitati, cat si pe partea vizuala. Rezultatele cautarilor apar initial pe centrul paginii, intr-un format grila, de unde pot fi mutate intr-o coloana verticala, in partea stanga. Utilizatorii pot sa caute prin aceste rezultate afisate in coloana, incarcand pe restul ecranului pagina intoarsa. Aplicatia nu incarca un preview al site-ului, ci varianta completa, permitand utilizatorilor sa accesaze site-urile gasite fara sa piarda rezultatele cautarii.

Citeste si "Razboiul motoarelor de cautare: Google si Bing, egalitate din punct de vedere al satisfactiei utilizatorilor"


Bing va dezvolta pentru Windows 8 si alte aplicatii, printre care: Maps (harti), Weather (meteo), News (stiri), Finance (financiar), Sports (sport) si Travel (calatorii). Toate aceste aplicatii se anunta a pune accent pe partea vizuala. De asemenea, este posibil ca Bing sa dezvolte si o aplicatie Windows 8 pentru e-commerce.

Microsoft a investit efort si in dezvoltarea aspectelor sociale ale Windows 8. Nu se stie in ce masura va fi integrat Facebook in noul sistem sau functionalitatile din bara sociala (social sidebar) a Bing, dar se pare ca aplicatia Bing pentru Windows 8 va permite distribuirea rezultatelor de la cautari catre prietenii din Facebook.



sursa: Search Engine Land
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: