luni, 12 noiembrie 2012

Facebook introduce paginile de cuplu si de prietenie

Facebook a anuntat lansarea unui nou tip de pagina, si anume “Pagina pentru cupluri”. Acest tip de pagina este creata in mod automat pentru toti utilizatorii care se afla intr-o relatie pe Facebook si reuneste toate eveniment la care cei doi au participat impreuna, precum si fotografiile si mesajele lor.

Paginile Facebook de cuplu sunt create automat pentru toti utilizatorii retelei sociale


Reprezentantii Facebook au anuntat ca scopul acestui nou tip de pagina este de a da utilizatorilor posibilitatea de a vedea toate momentele pe care le-au trait impreuna cu partenerul sau partenera pe o singura pagina, precum si de a le impartasi cu familia si prietenii. "Incepand de astazi, introducem un nou tip de pagina Facebook, pentru relatii si prietenii”, a anuntat Arun Vijayvergiya, Facebook.

Citeste si "Facebook testeaza alerte sonore"


Pentru a vedea aceste pagini, vizitati pagina unui prieten si dati click pe "rotita" din dreapta-sus a paginii. Alegeti optiunea "See friendship" si se va deschide pagina creata de Facebook pentru dumneavoastra si acel utilizator. Daca sunteti intr-o relatie, pagina este una de cuplu, altfel este o "pagina de prietenie". Daca sunteti listati ca fiind intr-o relatie cu cineva, puteti vizita, de asemenea, www.facebook.com/us pentru a vedea "pagina de cuplu".

Citeste si "Facebook testeaza functia de "Reply" la comentarii"


Utilizatorii nu dispun, cel putin pentru moment, de optiunea de a bloca aceste pagini. Mai multi utilizatori ai retelei sociale si-au anuntat deja nemultumirea fata de acest nou tip de pagini Facebook, considerand ca poate cauza mai mult probleme decat rezolva.

Cum vi se pare pagina de cuplu Facebook? 

sursa: Daily Mail
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: