luni, 25 iunie 2012

Noi functionalitati Facebook: editarea comentariilor publicate si istoria modificarilor efectuate


Daca esti utilizator Facebook de ceva timp, probabil ca, cel putin o data, ti-a scapat o greseala intr-un comentariu postat. Pana acum o greseala o puteai repara doar in primele secunde dupa publicare si doar daca nimeni nu interactionase cu comentariul tau. Mai exista si varianta complicata, de a sterge comentariul si a-l reposta, dar se pierdeau interactiile cu primul comentariu (Like-uri). Acum Facebook a introdus optiunea editarii comentariilor publicate, precum si o istorie a modificarilor efectuate.



Pentru corectarea greselilor nu este necesar decat un click pe optiunea "Edit"




Potrivit unui purtator de cuvant al Facebook, "acum aveti posibilitatea de a edita comentariile in orice moment dupa ce au fost publicate". Acest lucru este "util mai ales in cazul in care ati facut o greseala si deja exista Like-uri pe care nu vreti sa le stergeti".

Pentru a corecta greselile dintr-un comentariu publicat e necesar doar un click pe icoana "creion", in dreapta, si selectarea optiunii "Edit". La nevoie, butonul "Esc" anuleaza editarea. Dupa modificarea comentariului, acesta va contine link-ul "Edited", care afiseaza intreaga istorie a schimbarilor facute.

Istoria editarilor unui comentariu este vizibila la accesarea link-ului "Edited"


Aceasta functionalitate nu a fost introdusa insa si pentru widget-ul de comentarii Facebook pentru site-uri. In aceasta privinta, un reprezentant Facebook a declarat ca "editarea comentariilor nu este disponibila pentru plugin, dar vom considera implementarea optiunii in viitor."
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: