duminică, 26 august 2012

Bing a integrat in rezultatele intoarse la cautari datele din Quora

Bing continua sa dezvolte "cautarea sociala", functionalitatea ce intoarce rezultate care includ date din retelele sociale. Cea mai noua modificare facuta de Bing este includerea datelor din Quora in rezultatele afisate la cautari.

Utilizatorii Bing vor vedea articole din Quora intoarse la interogarile de pe motorul de cautare



Bing a inceput dezvoltarea "cautarii saciale (social search)" prin implementarea informatiilor din Facebook, in octombrie 2010. In mai 2012 motorul de cautare a capatat o bara laterala in care sunt afisate datele din retelele sociale (social sidebar).

Citeste si "Razboiul motoarelor de cautare: Google si Bing, egalitate din punct de vedere al satisfactiei utilizatorilor"


Bara sociala Bing scaneaza informatiile din Facebook (open graph) si afiseaza recomandari cu privire la informatia cautata. Mai mult, permite directionarea interogarii, direct din Bing, catre un prieten din Facebook care ar putea sa raspunda.

Acum motorul de cautare are integrate informatiile din Quora si va afisa ca raspunsuri articole care trateaza problema, publicate pe reteaua sociala. Avantajul acestui update este ca se foloseste de o resursa considerata valoroasa, Quora fiind considerata de multi locul de intalnire al expertiilor din diversele domenii de activitate.

Aceasta noua functionalitate Bing va fi facuta publica pentru utilizatori treptat. Primi care vor vedea articole din Quora in randul rezultatelor intoarse la cautari sunt cei din SUA, incepand de luna viitoare. Reprezentantii companiei nu au facut nici un comentariu despre un orar al implementarii acestui update.

sursa: Mashable
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: