joi, 2 august 2012

Facebook va implementa butonul Save for later


Facebook va implementa o noua functionalitate a retelei sociale, si anume butonul "Save for later". Acesta va permite utilizatorilor sa salveze pentru a citi mai tarziu stirile care ii intereseaaza.

Asa va arata butonul Facebook Save For Later pe dispozitive desktop




Facebook planuieste sa implementeze mai multe butoane. Primele zvonuri au fost legate de butoane precum Want, Purchase si Donate. Acum au aparut informatii despre lansarea unui buton "Save for later" care va permite salvarea stirilor pentru citirea ulterioara.

Asa va arata functionalitatea Facebook Save for Later pe dispozitive mobile


Informatia, publicata de iMore, anunta ca Facebook implementeaza aceasta optiune pentru utilizatorii care acceseaza reteaua sociala de pe dispozitive mobile. Testele au fost facute initial pe iPhone si iPad. The Verge a publicat stirea conform careia un reprezentant Facebook a declarat ca aceasta optiune va fi disponibila si pentru desktop.

Practic, aceasta functionalitate va functiona ca un bookmark. Leanna Lofte, iMore, explica: "Toate stirile salvate sunt private. Nu trebuie sa iti faci griji ca Sally va afla ca ai salvat schimbarea statusului ei de relatie in "Single". Nu este necesar sa downloadezi nimic pentru a activa aceasta functionalitate. Pur si simplu vei vedea o notificare care te informeaza ca aceasta optiune este disponibila.".

foto: iMore si The Verge
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: