luni, 6 august 2012

Facebook Stories: noul site lansat de reteaua sociala pentru a promova "modurile exceptionale in care oamenii folosesc Facebook"

Cui nu ii plac povestile? Si carui om de marketing nu ii plac povestile frumoase despre brand-ul lui? De la aceasta premisa probabil ca a plecat Facebook in lansarea noului site, Facebook Stories, menit sa promoveze reteaua sociala, sau, cum au declarat reprezentantii companiei "modurile exceptionale in care oamenii folosesc Facebook".

Facebook a lansat Facebook Stories, un site menit sa promoveze reteaua sociala



Conform reprezentantilor retelei sociale, siteul Facebook Stories va fi updatat lunar, de fiecare data cu povesti pe o tematica noua si cu infografice. Pe langa site, a fost lansata si o pagina pe reteaua sociala pentru Facebook Stories.

Tema inaugurala a Facebook Stories este “Amintiri”, iar povestea "de coperta" este a lui Mayank Sharm din New Delhi, India. Copilul si-a pierdut memoria din cauza meningitei tuberculoase si, cu ajutorul Facebook, si-a reconstruit amintirile, una cate una.

Conform purtatorului de cuvant al Facebook, Facebook Stories a fost lansat ca urmare a numarului incredibil de oameni care trimit mesaje catre centrul de presa al retelei sociale, impartasind experienta lor cu aceasta platforma sociala. "Vrem sa cladim un loc in care acesti oameni sa fie celebrati, in care sa le prezentam povestea”, au declarat pentru Mashable reprezentantii Facebook.

Facebook a anuntat oficial lansarea noului site prin urmatorul mesaj: "In aceasta dimineata am lansat Facebook Stories, un nou site menit sa sarbatoreasca modurile extraordinare in care oamenii folosesc Facebook. In fiecare luna vom publica povesti noi, sub forma unor filme, articole, ilustratii, playlists-uri si liste de lectura centrate pe o tema. Prima noastra tema este “Amintiri.” Va invitam sa explorati povestile de pe Facebook Stories si sa va incurajati prietenii sa ne trimita povestile lor."

Mai jos, povestea lui Mayank Sharma, barbatul care si-a recuperat amintirile cu ajutorul Facebook.



sursa: All Facebook
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: