sâmbătă, 11 august 2012

Pinterest renunta la invitatii, permite inscrierea libera

Pinterest a anuntat ca a inceput sa permita inregistrarea libera a utilizatorilor. Pana acum, reteaua sociala solicita celor interesati sa isi creeze un cont sa aiba o invitatie.

Pinterest a anuntat ca a renuntat la invitatii si permite inregistrarea libera a utilizatorilor



Cei interesati pot sa isi faca acum cont pe reteaua sociala fara a mai avea nevoie de o invitatie, conform blogului oficial al Pinterest. Utilizatorii se pot inscrie fie cu adresa de email, fie folosind contul de Facebook sau Twitter. “Suntem fericiti ca avem capacitatea de a oferi Pinterest pentru si mai multi oameni. Daca esti utilizator Pinterest si ai prieteni care asteptau invitatie, speram ca ii vei anunta”, au scris pe blog reprezentantii platformei de photo sharing.

Noi categorii de board-uri pe Pinterest


Compania a anuntat la sfarsitul lunii iulie ca a adaugat noi categorii de board-uri: “Quotes ” (citate), “Tattoos” (tatuaje) si “Weddings” (nunti). Pinterest a operat modificari si pe categoriile initiale, “Pets” (animale de casa) devenind “Animals” (animale), iar “Prints and Posters” (print-uri si postere) devenind “Illustrations and Posters” (ilustratii si postere).

Pinterest, a treia cea mai mare retea sociala


Pinterest, o tabla virtuala pe care utilizatorii isi pot salva imaginile si clipurile favorite, este una dintre retelele sociale cu cea mai mare crestere. Datele sugereaza ca Pinterest este a treia cea mai mare retea sociala din luma, in urma Facebook (cu peste 955 de milioane de utilizatori activi lunar) si Twitter (cu peste 500 de milioane de utilizatori, potrivit datelor neoficiale).
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: