sâmbătă, 11 august 2012

Schimbare a algoritmului Google: penalizari SEO pentru incalcarea dreptului de autor

Google a anuntat o noua modificare a algoritmului folosit de motorul de cautare, care, printre altele, va fi folosita ca o arma impotriva pirateriei online si spam-ului, iar, pe de alta parte, va incerca sa asigure o mai buna calitate a link-urilor intoarse ca rezultate la cautare.

Incalcarea drepturilor de autor va duce la o penalizare SEO a site-urilor de catre Google


Citeste si "Istoricul modificarilor algoritmului folosit de motorul de cautare Google"


Google va acorda o mai mare atntie plangerilor pentru piraterie, penalizand site-urile cu un numar mare de incalcari ale dreptului de autor. "De saptamana viitoare vom lua in considerare un nou semnal in calculul rank-ului, si anume numarul de cereri de retragere a materialelor publicate ca urmare a incalcari drepturilor de autor. Aceasta modificare va ajuta utilizatorii sa gasească mai usor surse cu continut legitim si de calitate", a explicat Amit Singhal pe blogul oficial al Google.

"Site-urile ce fac obiectul a numeroase cereri de retragere a continutului publicat ca urmare a incalcarii drepturilor de autor ar putea sa apara in josul paginilor cu rezultate", a adaugat Amit Singhal. Google va permite insa site-urilor acuzate de incalcarea drepturilor de autor sa se apere de false acuze.
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: