marți, 4 septembrie 2012

Noua functionalitate Bing: cautarea fotografiilor de pe Facebook

Reprezentantii Bing au anuntat implementarea unei noi functionalitati care continua dezvoltarea "social search" (integrarea datelor sociale in motorul de cautare). Utilizatorii Bing pot cauta acum fotografiile prietenilor de pe Facebook.

Functionalitatea Bing "Friends’ Photo" permite utilizatorilor sa caute imagini postate pe FacebookCu peste 300 de milioane de fotografii urcate pe Facebook zilnic, vizualizarea pozelor este printre cele mai populare activitati pe reteaua sociala. Acesta este motivul pentru care cei de la Bing au considerat utila includerea unei functionalitati care sa permita cautarea imaginilor publicate de prieteni pe Facebook. Aceasta functionalitate a fost denumita "Friends’ Photo" si poate fi accesata la adresa www.bing.com/friendsphotos.

Citeste si "Razboiul motoarelor de cautare: Google si Bing, egalitate din punct de vedere al satisfactiei utilizatorilor"


Bara sociala Bing (social sidebar) afisa deja date despre prietenii care au publicat pe Facebook informatii pertinente pentru datele cautate. Acest update duce lucrurile mai departe, permitand cautarea exclusiv in imaginile prietenilor. Utilizatorii Bing pot alege sa vada fotografii relevante pentru cautarea facuta, sa vada cele mai recente imagini publicate de prieteni pe Facebook sau sa "rasfoiasca" fotografiile unui anumit prieten.

Reprezentantii Bing au anuntat ca noua functionalitate tine cont de setarile facute in Facebook privind intimitatea, astfel incat utilizatorii care folosesc motorul de cautare pentru a gasi fotografii de pe Facebook nu vor vedea decat acele imagini care le-au fost facute publice.
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: