luni, 3 septembrie 2012

Noua API Facebook aduce mai multe update-uri despre jocuri si aplicatii


Facebook a anuntat lansarea unei noi API (application programming interface - interfata pentru programarea aplicatiilor), ce va permite dezvoltatorilor de aplicatii sa trimita mesaje personalizate utilizatorilor. In traducere libera, aceasta modificare va aduce utilizatorilor retelei sociale mai multe update-uri despre jocurile Facebook.

Schimbarile din noua API Facebook aduc mai multe update-uri de la jocuri



Noua API permite dezvoltatorilor sa trimita utilizatorilor Facebook notificari personalizate. Spre exemplu, de fiecare data cand un prieten incearca un joc, cand are un nou high score etc utilizatorii pot sa primeasca un mesaj.

Citeste si "Cum blochezi update-urile de la jocuri/ aplicatii sa mai apara in news feed-ul Facebook"


Reprezentantii retelei sociale au anuntat aceasta modificare pe blogul pentru dezvoltatorii de aplicatii Facebook. Controlul asupra update-urilor primite se face usor, utilizatorii Facebook putand bloca o aplicatie sa le mai trimita mesaje push apasand butonul "X" din coltul din dreapta al update-ului.

Utilizatorii Facebook pot controla usor ce update-uri primesc






Modificarile implementate prin noua API permit dezvoltatorilor de aplicatii Facebook sa monitorizeze rata de succes a update-urilor, pentru a vedea ce mesaje au reusit sa aduca utilizatorii pe pagina aplicatiei si ce mesaje au fost ignorate.
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: