vineri, 7 septembrie 2012

Coca Cola, prima companie de retail care depaseste 50 de milioane de fani pe Facebook

Pagina de Facebook a Coca Cola a trecut de 50 de milioane de fani, a anuntat un purtator de cuvant al companiei. Aceasta realizare este notabila nu doar datorita numarului impresionant de fani, dar si pentru ca astfel Coca-Cola devine primul comerciant care sa atinga aceasta valoare.

Coca Cola a devenit prima companie de retaiul care sa depaseasca 50 de milioane de fani pe Facebook



Pentru celebritati, sa depaseasca 50 de milioane de fani, desi o realizare impresionanta, nu reprezinta un record.  Vedete precum Rihanna si Lady Gaga au deja peste 50 milioane de fani pe Facebook. La fel este adevarat ca si pentru brand-urile de servicii, cum ar fi YouTube si Facebook.

Citeste si "Cati fani falsi au companiile pe retelele sociale?"


Coca Cola este insa primul brand de retail care a atins aceasta valoare. Disney, Converse si Starbucks, trei dintre cele mai populare branduri de retail in lume, au mai putin de 40 de milioane de fani pe Facebook.

Pentru a sarbatori acest eveniment, compania a lansat o noua aplicatie pe pagina de Facebook a Coca Cola.Aplicatia invita fanii sa-si prezinte ideile pentru inventiile si cauzele pe care această comunitate online le-ar putea sprijini. Coca Cola va oferi in cele din urma sprijinul sau uneia dintre aceste idei. Ideea sau cauza castigatoare va fi anuntata anul viitor.

sursa: Mashable
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: