duminică, 9 septembrie 2012

Bing, nu Google, va fi motorul de cautare implicit pentru Amazon Kindle

Microsoft a confirmat zvonurile conform carora Bing va fi noul motor de cautare implicit pentru tabletele Kindle. Aceasta veste reprezinta o pierdere pentru Google, care a fost motorul de cautare folosit initial de tabletele produse de Amazon.


Tabletele Amazon Kindle vor avea Bing ca motor de cautare implicit, renuntand la GoogleUbergizmo a anuntat ca Bing, nu Google, va fi motorul de cautare implicit pentru tabletele Amazon Kindle. Reprezentantii Microsoft, contactati de Search Engine Land, au confirmat zvonurile.

Citeste si "Tabletele Windows 8 vor avea preinstalata aplicatia Bing | Video Preview"


Se estimeaza ca Amazon va vinde cateva milioane de tablete, datorita politicii de pret. Daca aceste estimari se vor dovedi corecte, ar putea sa reprezinte un impuls substantial pentru Bing, mai ales pe segmentul dispozitivelor mobile.

Tabletele Amazon Kindle vor dispune de mai multe optiuni in ce tine de browserele web, printre care Opera, Maxthon si Dolphin. Pe langa acestea, se zvoneste ca Firefox si Chrome vor lansa variante pentru tabletele produse de Amazon. Cei mai multi utilizatori vor folosi, insa, browserul default Silk, cu motorul de cautare Bing.

Initial, tabletele Amazon Kindle foloseau implicit Google.


Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: