miercuri, 12 septembrie 2012

Accesorii iPhone 5, aparute pe piata inaintea lansarii noului smartphone Apple


iPhone 5 nici nu a fost inca lansat, dar mai multi producatori deja au scos pe piata accesorii pentru noul model de smartphone Apple. Astfel, o firma cu sediul in Paris vinde la nivel mondial carcase penru iPhone 5.

Accesorii pentru iPhone 5 au fost deja scoase la vanzare, desi telefonul Apple nu a fost lansat inca



iPhone 5 va fi lansat, cel mai probabil, miercuri, 12 septembrie, in cadrul unui evenimrnt Apple. Compania Sculpteo nu a lasat insa sa o impiedice faptul ca telefonul nu este inca pe piata si ca datele tehnice nu se cunosc, existand doar zvonuri. Din dorinta de a obtine un profit cat mai mare de pe urma noului smartphone Apple, compania cu sediul in Paris va accepta comenzi pentru carcase iPhone 5 printate 3D cu o ora inainte de evenimentul la care se presupune ca va fi lansat iPhone 5.

Citeste si "Lansarea iPhone 5: colectia zvonurilor aparute"


Pentru ca nu se cunoaste nici o informatie oficiala despre dimensiunile noului iPhone, Sculpteo specifica ca modele trimise de utilizatori pentru a fi printate vor fi ajustate in functie de aspectul precis al carcasei. "Daca vor exista schimbari radicale in privinta formei, clientii vor fi informati imediat, inainte de a tiparii si livra carcasa lor pentru iPhone 5", a declarat un reprezentant al companiei Sculpteo.

Carcasele tiparite 3D costa 19,95 de dolari si sunt livrate oriune in lume. Pot fi comandate de pe site-ul Sculpteo sau prin intermediul aplicatiei gratuite Sculpteo.

sursa: Mashable
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: