marți, 11 septembrie 2012

Miercuri se va lansa iPhone 5. Uite care este pretul probabil!

iPhone 5 va fi lansat, probabil, in cadrul conferintei anuntate pentru data de 12 septembrie 2012, iar precomenzile pentru noul smartphone Apple ar putea sa inceapa in aceeasi zi cu lansarea. A sasea generatie iPhone este cel mai anticipat model de smartphone al Apple de pana acum si se asteapta sa aduca vanzari record. Iata care sunt zvonurile privind pretul de lansare al iPhone 5.

Zvonurile anunta lansarea iPhone 5 la evenimentul Apple de pe 12 septembrie 2012




Cei care spera ca Apple va renunta la politica de preturi practicata pana acum vor fi, cel mai probabil, dezamagiti. Noul iPhone nu va fi mai ieftin decat modelele precedente de smartphones Apple. Informatiile vehiculate pe internet anunta ca iPhone 5 va avea acelasi pret la lansare ca si iPhone 4S. Daca aceste zvonuri se vor dovedi adevarate, pentru un smartphone Apple din a sasea generatie un american va scoate din buzunar intre 199 si 399 de dolari, in functie de modelul ales.

Citeste si "Lansarea iPhone 5: colectia zvonurilor aparute"


Zvonuri legate de pretul iPhone 5 vin intr-un moment in care competitorii Apple practica politici de pret tot mai agresive. Motorola, spre exemplu, a lansat in aceasta saptamana un smartphone high-end, bazat pe Android, la pretul de 99 dolari, pe care cumparatorii il pot obtine gratuit in anumite conditii. Lumia Nokia 900 a debutat la 100 de dolari, iar la mijlocul lunii iulie pretul a fost redus la jumatate (50 de dolari).

Cat sunteti dispusi sa platiti pentru un iPhone 5?

sursa: CNET News

Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: