marți, 11 septembrie 2012

YouTube a lansat propria aplicatie pentru iPhone

YouTube a anuntat azi ca a lansat propria aplicatie pentru iPhone. Veche aplicatie era dezvoltata de Apple si nu va mai fi integrata in iOS 6.

Utilizatorii iPhone care doresc sa se bucure de toate functionalitatile YouTube nu mai sunt obligati sa acceseze mobisite-ul



Scriam in urma cu doua saptamani ca Apple nu va mai integra aplicatia YouTube in iOS6. Ca urmare a acestei decizii, YouTube a lansat propria aplicatie pentru iPhone, disponibila in App Store. Cei care vor folosi insa aplicatia dezvoltata de Google vor trebui insa sa se obisnuiasca cu reclamele, deoarece aplicatia YouTube dezvoltata de Apple nu suporta afisarea reclamelor.

Noua aplicatie ofera posibilitatea de cautare automata, la fel ca Google Instant, cu accent pe clipurile video populare. YouTube pune accent, de ceva vreme, pe promovarea canalelor, iar aplicatie pentru iPhone se inscrie in aceasta directie si permite accesul facil la lista de canale la care utilizatorul este abonat. Fireste, aplicatia va permite si postarea de clipuri video pe Twitter si Facebook. Google+ are insa loc de cinste in aplicatia YouTube, ocupand prima pozitie in lista butoanelor pentru share.

Citeste si "Lansarea iPhone 5: colectia zvonurilor aparute"


Interesant este faptul ca Google lanseaza aplicatia YouTube pentru iPhone cu doar o zi inainte de lansarea iPhone 5. Momentul lansarii sugereaza faptul ca a existat o colaborare intre Google si Apple pentru a coordona lansarea aplicatiei cu lansarea noii generatii de smartphone.

sursa: Mashable




Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: