joi, 20 septembrie 2012

Twitter opreste suportul pentru upload-ul imaginilor prin servicii terte

Twitter a oprit suportul pentru upload-ul imaginilor prin servicii terte. De acum, orice utilizator care vrea sa publice o fotografie pe Twitter va trebui sa faca acest lucru prin serviciul de imagini al Twitter.

Twitter nu mai ofera suport pentru upload-ul imaginilor prin servicii terte




Lansarea noului design Twitter a atras multa atentie, dar oprirea suportului pentru upload-ul de imagini pe platforma sociala prin servicii terte nu a scapat neobservata. Cum era de asteptat, Twitter a blocat servicii precum yFrog, Mobypicture si Twitpic, ca parte a unei actiuni mai ample de a bloca toti furnizori de servicii pentru platforma Twitter.

Incepand de acum, orice utilizator Twitter care vrea sa publice o imagine pe reteaua sociala va trebui sa faca acest lucru prin intermediul propriului serviciu Twitter pentru imagini, si nu prin alti provideri de servicii pentru platforma Twitter.

Citeste si "Ultimele date oficiale Twitter: 400 de milioane de tweets publicate zilnic si profit din publicitatea pe mobile"


Optiunea de a alege un serviciu pentru imagini lipseste acum din setarile Twitter si din aplicatiile pentru iPad si iPhone (atat cea veche, cat si cea updatata, lansata ieri). Utilizatorii Twitter pot inca alege un furnizor de servicii pentru upload-ul video, dar in curand si aceasta optiune ar putea sa dispara.

Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: