vineri, 5 octombrie 2012

IN MEMORIAM Steve Jobs: un an de la moartea geniului Apple


Exact cu un an in urma, pe 5 octombrie 2011, co-fondatorul si CEO Apple Steve Jobs a murit. Geniul Apple parasea aceasta lume dupa o lupta indelungata cu cancerul pancreatic. Astazi, prima pagina a website-ului Apple este inlocuita cu un elogiu video si o scrisoare publica a actualului CEO Apple, Tim Cook, adresata angajatilor Apple.

Apple comemoreaza implinirea unui an de la moartea lui Steve Jobs"Unul dintre cele mai mari daruri pe care Steve Jobs le-a dat lumii este Apple. Nici o companie nu a mai inspirat vreodata atat de multa creativitate sau a stabilit standarde atat de ridicate pentru sine. Valorile noastre provin de la Steve Jobs si spiritul lui va fi pentru totdeauna temelia Apple. Impartasim marele privilegiu si responsabilitatea de a duce mostenirea lui in viitor", scrie Tim Cook in scrisoare.

Citeste si "5 ani de la lansarea primului iPhone - infografic"


Filmul prezinta unele dintre cele mai memorabile momente din viata lui Steve Jobs si unele din produsele lansate de acesta, care au devenit iconice si au influentat dezvoltarea societatii noastre - iMac, MacBook Air, iPod si iPhone.

Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: