vineri, 5 octombrie 2012

Doodle 4 Google 2012: Romania mea este...

In perioada 1 septembrie - 15 octombrie se desfasoara un frumos proiect Google, in parteneriat cu Ministerul Educatiei si TVR. Copiii din întreaga țară sunt asteptati sa se inscrie, pentru a descoperi desenul ce va reprezenta imaginea Romaniei, in data de 1 decembrie 2012, pe www.google.ro.


Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Google organizeaza un frumos concurs destinat copiilor


La acest concurs sunt invitati sa participe toti elevii claselor I -VIII, din intreaga tara, dar in limita a unui singur desen inscris pentru fiecare copil. Participantii vor fi impartiti in doua grupe, in functie de varsta:

  • intre 6 si 10 ani (clasele I - IV)
  • intre 11 si 14 ani (clasele V - VIII)


Desemnarea castigatorilor se va face in mai multe etape. Primul pas consta in selectarea, de catre echipa Google Romania, a celor mai frumoase 250 de desene, aproximativ cate 6 desene din fiecare judet al tarii. Juriul concursului va alege apoi cele mai interesante 30 desene (doodles), cate 15 pentru fiecare grupa de varsta. Aceste desene vor fi publicate pe site-ul concursului, in perioada 8 - 27 noiembrie 2012. Cele mai apreciate 10 desene (cate 5 din fiecare grupa de varsta) vor fi desemnate finalistele concursului, prin vot public pe site-ul Doodle 4 Google Romania iar desenul cu cel mai mare punctaj va deveni castigator. Votul publicului va putea fi exprimat online intre 8 noiembrie - 27 noiembrie 2012 pe site-ul www.google.ro/doodle4google

Castigatorul concursului va fi anuntat in cadrul ceremoniei de premiere, la care vor fi invitati toti cei 30 semifinalisti. Desenul (doodle) castigator va fi publicat pe pagina de start a Google Romania (www.google.ro), in data de 1 decembrie 2012, pe durata intregii zile.

Citeste si "Aniversare Google: compania a implinit 14 ani"


Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa trimiteti, prin posta sau prin e-mail, desenul (doodle), o scurta explicatie si formularul de inscriere completat. Adresa postala unde trebuie sa trimiteti desenele este str. Dragos Voda nr.42-46, sector 2, Bucuresti, iar adresa de email este d4g.romania@gmail.com. Data limita pentru inscriere si trimiterea desenelor este 15 octombrie 2012.

Marele castigator al concursului va primi un premiu in bani, in valoare de 15.000 RON. Scolile la care invata primii 5 candidati cu cel mai mare punctaj din concurs (in urma votului public) vor primi cate un premiu in valoare de 20.000 RON. Primii 10 finalisti ai concursului vor fi anuntati pe site-ul concursului si vor primi si ei cate o tableta Android si un set de premii Doodle 4 Google.

Accesati link-urile www.google.ro/doodle4google si www.google.ro/doodle4google/info.html si inscrieti-va copilul in concurs. Succes!
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: