joi, 1 noiembrie 2012

Facebook a implementat pentru utilizatori optiunea de a primi notificari despre mesajele publicate de pagini

Facebook a lansat o noua optiune pentru utilizatori, permitandu-le sa se aboneze la notificari despre mesajele publicate de pagini. Aceasta functionalitate permite fanilor, care altfel vad doar o parte din mesajele companiei pe wall-ul lor, sa nu rateze postarile companiilor sau vedetelor favorite.

Optiunea de notificari despre mesajele publicate de pagini permite fanilor sa fie la curent cu mesajele publicate de companii si vedete


Pentru cei care nu stiu cum functioneaza algoritmul de filtrare a mesajelor folosit de Facebook, Edge Rank permite afisarea mesajelor unei pagini unui procent destul de mic de utilizatori. Fanii care insa nu vor sa rateze update-urile unei anumite pagini, precum o vedeta sau o companie, pot acum sa se aboneze la serviciul de notificare despre mesajele publicate de acea pagina Facebook. Acest serviciu de notificare functioneaza similar cu optiunea "prieteni apropiati (close friends)" pe care o puteti seta pentru cei pe care ii aveti in lista de prieteni Facebook si care va alerteaza de fiecare data cand o noua actualizare sau o fotografie este publicata de cineva din aceasta lista.


Citeste si "Cum va dezabonati de la stirile publicate de o pagina pe Facebook?"


Facebook a declarat despre aceasta noua optiune ca urmareste sa permita oamenilor "sa primeasca notificari de la anumite pagini, prieteni sau figuri publice de care sunt interesati. Aceasta caracteristica va ajuta utilizatorii sa tina pasul cu oamenii si lucrurile care ii intereseaza."
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: