miercuri, 7 noiembrie 2012

Google a lansat un redesign al paginilor cu rezultatele cautarilor

Google a reproiectat paginile cu rezultatele cautarilor efectuate pe motorul de cautare, mutand bara de instrumente din partea dreapta in partea de sus a ecranului. Bara de instrumente permite permite utilizatorilor sa caute in diferite categorii, printre care "web", "imagini", "harti", "stiri" si altele.

Google va implementa acest design pentru toti utilizatorii sai


"Noul design este mai aerisit si permite utilizatorilor sa se concentreze mai mult pe raspunsurile pe care le cauta, indiferent daca rezultatele sunt de pe web sau dintr-o functie precum graficul de cunostinte", au spus reprezentantii Google intr-un post pe blogul oficial.

Scopul acestui redesign al paginilor de rezultate (SERPs) Google este de a crea o interfata simpla si curata, precum si de a oferi o experienta de cautare consecventa intre mai multe dispozitive si dimensiuni de ecran. Motorul de cautare a implementat deja un aspect consistent pentru tablete si telefoanele mobile, iar acum este in plin proces de a-l implementa si pentru dispozitivele desktop.

Citeste si "Google a lansat un redesign al ferestrei de compunere a mesajelor email"


Noul design al paginilor de cautare a fost implementat pentru o mica parte din utilizatori pe parcursul ultimelor două luni, iar acum este public pentru toti utilizatorii Google din SUA. In privinta utilizatorilor din alte locatii, reprezentantii Google au anuntat ca vor implementa noul design si pentru acestia cat mai curand posibil.

sursa: Mashable
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: