luni, 20 august 2012

Acum, imaginile sterse de pe Facebook vor disparea definitiv

Nu multi stiu, dar, pana acum, fotografiile sterse de utilizatori de pe Facebook nu erau... sterse. Acestea puteau fi accesate de cei carora le-au fost facute publice initial chiar si dupa ani de zile de la eliminarea lor. Reprezentantii Facebook au anuntat insa recent ca sunt in plin proces de a schimba sistemul de administrare a imaginilor si, ca parte a acestei schimbari, imaginile sterse dispar acum de pe serverele retelei sociale.

Pana acum, o imagine stearsa de pe Facebook ramanea pe serverele retelei sociale si putea fi accesata



O imagine publicata pe Facebook, chiar stearsa ulterior, ramanea pana acum pe serverele Facebook. Aceasta insemna ca utilizatorii retelei sociale nu aveau un control real asupra materialelor uploadate de ei. Mai grav, imaginile sterse putea fi inca accesata prin URL-ul lor (adresa lor web), deoarece fotografiile doar nu mai erau vizibile pe profil, insa nu si facute inaccesibile utilizatorilor.

Citeste si "Fotografii pe Facebook: diagrama dimensiunilor"


Reprezentantii Facebook au anuntat ca sunt in plin proces de modificare a sistemului de administrare a imaginilor gazduite de reteaua sociala. Ca parte a acestei schimbari, deja implementata, imaginile sterse de utilizatori de pe profilul lor sunt acum eliminate de pe serverele retelei sociale. Acest proces dureaza in prezent pana la cateva zile, dar, conform Facebook, va dura mai putin pana o imagine stearsa va disparea de pe serverele retelei sociale.

sursa: Mashable
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: