sâmbătă, 18 august 2012

Ultimele date oficiale Twitter: 400 de milioane de tweets publicate zilnic si profit din publicitatea pe mobile


Platforma sociala Twitter inregistreaza o crestere impresionanta. Conform ultimelor date, din iunie 2012, pe Twitter sunt publicate zilnic peste 400 de milioane de tweets. In alta ordine de idei, compania a inregistrat, pentru prima data, venituri mai mari din reclamele afisate pe dispozitive mobile decat din cele pentru desktop.

pe platforma sociala Twitter, cei peste 500 de milioane de utilizatori posteaza peste 400 de milioane de mesaje zilnic



Dick Costolo, CEO Twitter, a anuntat ca pe platforma sociala sunt publicate zilnic peste 400 de milioane de tweets. Aceste date corespund lunii iunie a anului curent si reprezinta o evolutie impresionanta de la cele peste 340 de milioane de tweets care se publicau zilnic in luna martie. Q2 2012 a marcat crestere de 18% fata de Q1 2012.

Citeste si "Twitter: 60% din utilizatori se conecteaza prin intermediul dispozitivelor mobile"


Dick Costolo a mai declarat ca utilizatorii Twitter care acceseaza platforma sociala de pe dispozitive mobile sunt “mai activi si se conecteaza la retea masi des”. “Avem un sistem de publicitate potrivit pentru mobil. Reclamele Twitter sunt potrivite dispozitivelor mobile pentru ca tweets sunt potrivite mobilelor. Desi am inceput cu publicitate intai pe desktop-uri, si abia acum cateva luni pe mobile, deja veniturile din reclamele afisate pe dispozitive mobile le-au depasit pe cele inregistrate din afisarea reclamelor pe desktop-uri” a mai spus Dick Costolo despre  Twitter, retea care a debutat ca un serviciu SMS.

sursa: AllTwitter
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: