miercuri, 1 august 2012

Date neoficiale plaseaza Twitter la peste 500 de milioane de utilizatori


Potrivit datelor provenite de la mai multe companii, Twitter ar fi depasit 500 de milioane de utilizatori. Semiocast a anuntat ca reteaua sociala a atins jumatate de miliard de utilizatori in luna iunie, iar datele Twopcharts arata ca acest numar a fost depasit inca din luna februarie a acestui an.

Conform datelor neoficiale, Twitter a depasit 500 de milioane de utilizatori



TechCrunch a anuntat ca, potrivit datelor grupului Semiocast, Twitter a depasit 500 de milioane de utilizatori in luna iunie, devenind astfel a doua cea mai mare retea sociala din lume. Potrivit aceleiasi surse, la data de 1 iulie, Twitter avea deja 517 milioane de utilizatori. Aceste date se bazeaza pe analiza a peste un miliard de tweet-uri publicate in luna iunie.

Compania Semiocast este insa moderata pe langa Twopcharts, care anunta inca din luna februarie a acestui an ca Twitter a depasit 500 de milioane de utilizatori.

Tot potrivit datelor Semiocast, cei mai multi utilizatori Twitter sunt din Statele Unite (141,8 milioane). Impartiti dupa oras, cei mai multi utilizatori sunt din Jakarta (capitala Indoneziei), in top urmand Tokio si Londra. Brazilia este tara cu cea mai mare crestere pe Twitter, ajungand la peste 44 de milioane de utilizatori, de la 33 de milioane in ianuarie 2012.

Twitter nu a mai publicat date din luna septembrie 2011, cand anunta 100 de milioane de utilizatori activi lunar.
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: