miercuri, 1 august 2012

UPDATE: Facebook a lansat App Center si in Romania


Facebook a anuntat ca App Center, portalul pentru aplicatii, este acum disponibil pentru toti utilizatorii din SUA, Australia, Canada, India, Irlanda, Noua Zeelanda, Africa de Sud si Marea Britanie. Reprezentantii retelei sociale au anuntat si ca accepta propuneri de la dezvoltatorii pentru traducerea aplicatiilor.


Facebook App Center ar trebui sa creasca numarul de instalari organice



Utilizatorii din tarile in care centrul de aplicatii a fost lansat ar trebui sa vada App Center in partea stanga a paginii Facebook si in aplicatia Facebook pentru iPhone, iPad si Android.

Conform Facebook, App Center va ajuta milioane de oameni sa descopere noi aplicatii mobile si web si va produce cresteri ale numarului de instalari organice. Traficul din centrul de aplicatii produce venituri mai mari pe utilizator decat media, iar utilizatorii sunt mai activi decat cei care vin prin alte canale.

UPDATE: Facebook App Center, lansat si in Romania 


Pagina de aplicatii Facebook permite cautarea de aplicatii web si mobile



In coloana din stanga, sub Friends, se gaseste link-ul App Center
Astazi, utilizatorii Facebook din Romania au putut observa in coloana din stanga, sub meniul "Friends", grupul de link-uri "Apps", continand butonul "App Center". Prin intermediul acestuia se poate accesa pagina de aplicatii, unde utilizatorii pot cauta aplicatii web sau mobile. 


Pe pagina de aplicatii Facebook se gasesc recomandari personalizate, aplicatiile folosite de prieteni, precum si lista celor mai populare aplicatii. Prin meniul din partea stanga se pot filtra aplicatiile afisate dupa tip sau dispozitivul pentru care sunt dezvoltate.
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: