vineri, 5 octombrie 2012

Link-urile publicate pe Facebook vor primi Like si cand sunt distribuite prin mesaje private

Facebook a anuntat ca distribuirea unui articol sau a unei pagini web prin mesaje private va duce la cresterea numarului de Likes pe care le inregistreaza. Acest anunt a venit in urma zvonurilor ca Facebook ar scana mesajele private, incalcand intimitatea utilizatorilor. Reprezentantii retelei sociale au specificat insa ca nu sunt folosite datele personale ale utilizatorilor.

Distribuirea link-urilor de catre utilizatorii Facebook prin mesaje private duce la cresterea numarului de Likes ale acestora



Citeste si "Facebook a atins un miliard de utilizatori activi lunar"


Facebook a precizat ca numarul de Likes ale unui articol sau unei pagini web va creste atunci cand utilizatorii distribuie link-ul prin mesaje directe, insa a tinut sa specifice ca nici o informatie cu caracter privat este utilizata de catre reteaua sociala. URL-urile trimise prin mesaje private nu sunt afisate public pe profilurile utilizatorilor si acestia nu vor vedea numele unui prieten sau o fotografie alaturi de un buton Like.

Facebook a specificat si ca nici un angajat al retelei sociale nu va citi mesajele utilizatorilor pentru a analiza link-urile trimise. Sistemele automate ale Facebook analizeaza URL-ul in scopul de a genera previzualizarea acestuia si pentru a determina daca este spam. In plus, acum creste numarul de Likes al acelui link.

Citeste si "Facebook verifica mesajele private ale utilizatorilor pentru convorbiri suspecte"


Compania a recunoscut ca functia Facebook pentru administrarea numarului de Likes a avut recent un bug care a dus la cresterea ocazionala din doi in doi, dar Facebook lucreaza la rezolvarea acestei probleme.

sursa: Inside Facebook
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: